Muziekacademie

Tussen de Bogen 15

1013 JB Amsterdam

Tel. 020-6846969/06-55593302

Email: info(at)muziekacademie.com

Laatste wijziging 6 Apr 2021
Typo3 website by NetCoop.nl

Uitvoeringen en concerten

Veel leerlingen willen datgene was zij hebben geleerd van hun muziekdocenten voor het voetlicht brengen. Regelmatig organiseert de Muziekacademie uitvoeringen en concertjes voor haar leerlingen. 

 

 


 

 

Projecten

Op 10 november 2013 start de muziekacademie met Salon Pauline Viardot, een Salon waar leerlingen van de Muziekacademie en andere creatievelingen een muzikale of culturele bijdrage presenteren. Iedereen die een lied wil zingen, een gedicht wil voordragen of een muziekstuk wil uitvoeren wordt van harte uitgenodigd deel te nemen. Elke Salon wordt voorafgegaan door een workshop ter voorbereiding van de uitvoering.

 


 

Tussen 2008 en 2012 traden leerlingen van de muziekacademie op tijdens de Open Monumentendag met ge├źnsceneerde opera-aria's, -duetten en -kwartetten in de mooie kerk van Ransdorp. Het programma duurde ongeveer een uur.

 


 

We hebben de Winterreise uitgevoerd met 8 zangers die ieder begeleid werden door een eigen amateur pianist. We hebben Brahms Liebeslieder Walzen uitgevoerd in dubbelkwartet begeleid door Quatre Main. En we hebben in de kerk van Ransdorp delen opgevoerd uit de Fairy Queen van Purcell met strijkers die ook leerling zijn aan de muziekacademie.