Muziekacademie

Tussen de Bogen 15

1013 JB Amsterdam

Tel. 020-6846969/06-55593302

Email: info(at)muziekacademie.com

Laatste wijziging 23 sep 2016
Typo3 website by NetCoop.nl

Pianoles

 

Jorrit van den Ham

Jorrit van den Ham studeerde af aan het Conservatorium van Amsterdam en behaalde zijn Masterdiploma in 2006. Hij volgde lessen bij Marjes Benoist, Hakon Austbö en Naum Grubert. Daarnaast volgde hij masterclasses en privélessen bij Peter Feuchtwanger (Londen).

Momenteel is Jorrit van den Ham actief als docent, solist, liedbegeleider en koorbegeleider bij onder meer het Volendams Operakoor en de Gooise Operette. Hij beschikt over een rijke concertervaring in binnen- en buitenland.

"Muziek maken verrijkt je leven. Ik denk dat hoe meer mensen muziek maken, hoe beter. Daarom geef ik muziekonderwijs aan jong en oud. Kinderen leer ik op speelse wijze met de piano kennis te maken. Ik geef graag kwalitatief goed onderwijs, maar vind het bovenal van belang dat de leerling met plezier achter de piano zit. Ik ben geen tiran die zijn leerlingen onder druk zet. In plaats daarvan zorg ik ervoor dat iedereen zich in zijn of haar eigen tempo kan ontwikkelen.  Ik geef daarbij aandacht aan alle muzikale en technische aspecten die bij het leren bespelen van de piano komen kijken. Ik vraag alleen inzet en motivatie.

De muziekacademie beschikt over een heuse concertvleugel wat de mogelijkheid biedt tot het organiseren van concerten. Ik streef ernaar minimaal één keer per jaar een voorspeelmiddag te organiseren waar iedereen zijn of haar kunsten kan vertonen. Natuurlijk is er dan ook de mogelijkheid tot samenspel. Want wat is er mooier dan samen musiceren?"

 

Lesdagen en prijzen

Lesdagen: woensdag van 12.00u tot 17.00u

                 vrijdag van 15.00u tot 20.00u

Pianoles:    €21,-      per 30 min. 

                 €29,-      per 45 min.

                 €37,50   per 60 min.

(volwassenen excl. btw) 

 

Voor meer informatie bel: 06-23832100