Tel. 020-6846969/06-55593302

Email: info(at)muziekacademie.com

Laatste wijziging 10 Apr 2013
Typo3 website by NetCoop.nl

Kennismaken met Dittongo

Yvette Dekker

Sopraan Yvette Dekker studeerde aan de conservatoria van Amsterdam en Den Haag waar zij in 1998 haar diploma behaalde als uitvoerend musicus. Op het ogenblik werkt ze regelmatig met zangpedagoog Ronald Klekamp en volgde verschillende adem cursussen bij Petra Bodnik. Verder leidt zij een Muziekacademie in Amsterdam waar naast zang ook viool, cello en piano wordt gedoceerd. In eigen beheer organiseert zij regelmatig concerten met verschillende uitvoerenden op prachtige en rustieke locaties, zoals Ruigoord en het kerkje van Ransdorp (Amsterdam Noord).

 


 

Elena Manevska

Op achtjarige leeftijd begon Elena Manveska met pianospelen en ze is sindsdien nooit meer gestopt. Elena volgde onder meer lessen bij David Kuijken en maakte deel uit van de Jong Talentklas in Utrecht.

Als middelbare scholiere won ze een aantal prijzen op het Prinses Christina Concours. Dit maakte het voor haar mogelijk te debuteren met het Orkest van het Oosten met een pianoconcert van Haydn in 1998. In juli 2007 is Elena afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam.

Elena werkte mee aan diverse lunchconcerten, onder andere in de kleine zaal van Vredenburg, het Concertgebouw en in het theater de Cameleon. Momenteel houdt ze ze zich bezig met lesgeven en het verzorgen van muzikale presentaties voor de jeugd en speelt ze regelmatig in verscheidene kamermuziekformaties. Daarnaast organiseert Elena lunchconcerten op IJburg en is ze de vaste muzikaal begeleidster in de Binnenwaai.